Menu

Elektronisk holdkort

 

Se FAQ på elektroniske holdkort [her].

Det er nu et ufravigeligt krav fra DBU, at det elektroniske holdkort skal udfyldes i alle 8-mands kampe og 11-mands kampe. Også i børnefodbolden. Hvis holdkortet ikke er udfyldt, bliver holdet taberdømt med 3-0.

DBU indførte det elektroniske holdkort i foråret, og indkøringsperioden er nu overstået. Det betyder at det elektroniske holdkort skal udfyldes ved alle 8-mands kampe og 11-mands kampe.

Kun spillere, der er meldt ind i klubben og godkendt af DBU, kan sættes på holdkortet. Det er trænerens ansvar at alle spillerne på holdkortet er spilleberettiget. Her skal man især passe på reglerne om op- og nedrykning af spillere (§19).

Manglende eller forkert udfyldt holdkort, samt brug af spillere, der ikke er spilleberettigede, vil medføre at klubben får en bøde og at holdet bliver taberdømt og taber kampen 3-0.

Det elektroniske holdkort udfyldes i KampKlar eller i DBU's fodbold app. Du kan få Vejledning i brugen af det elektroniske holdkort på DBU's hjemmeside. Alle trænere og ledere burde nu have adgang til DBU's elektroniske værktøjer. Kontakt Michael Frendrup , hvis du ikke har fået adgang.

Du finder reglerne for brugen af det elektroniske holdkort i turneringsreglementet.

Luk